Søren Nielsen og Niels Grubak Iversen

Gejst er stiftet af designerne Søren Nielsen og Niels Grubak Iversen.

De to passionerede designere mener, at godt design forklarer sig selv, men for Gejst er det også vigtigt at fortælle den historie der ligger bag, og derved synliggøre processerne og tankerne, som ligger til grund for produkterne. Det er vigtigt at kommunikere, at ideerne ikke er grebet ud af den blå luft, men at der er tanker bag. Ved at fortælle og vise de enkelte produkters historie, forsøger Gejst at give brugerne en dybere forståelse og et mere personligt forhold til produkterne.

Gejst designer og står for fremstillingen af produkterne. Med en meget ”hands on” tilgang, dyrkessammenspillet mellem form og håndværk. Målet er at skabe produkter, der har en stærk karakterog er på forkant med tendenserne. Designerne er dybt involverede i produktionen og skaberinnovative produkter ved at arbejde tæt sammen med deres samarbejdspartnere for at udvikle ogudforske nye måder at bruge materialer og produktionsmetoder.

Alle Gejst produkter designes og fremstilles i Danmark.

For Gejst er det vigtigt, at produktionenforegår i Danmark, på den måde kan man være med hele vejen igennem produktionen og derved sikre den allerbedste kvalitet. Samtidig opretholdes autenticiteten for begrebet Dansk Design ved ikke blot at være designet, men også fremstillet i Danmark.

6 vare(r)

pr. side