PIET HEIN, BRUNO MATHSSON, ARNE JACOBSEN Bordserien omfatter Super-Ellipse™, Super-Cirkulære™ designet af Piet Hein og Bruno Mathson og runde, kvadratiske og rektangulære borde designet af Arne Jacobsen.

Det mest kendte i serien, Super-Ellipse bordet, blev inspireret af designeren Piet Heins løsning på et trafikproblem på Sergels Torg i Stockholm: en superelliptisk rundkørsel. Den opfindsomme form blev til som et resultat af hans matematiske tankegang. Denne variant af en oval havde nogle attraktive kvaliteter og så overraskende harmonisk ud uanset størrelsen. Formen, der tager udgangspunkt i en formel, er konstrueret uden ender, og det er grunden til, at Super-Ellipse bordet kan ses som et demokratisk bord, hvor alle pladser er ligeværdige.

Piet Hein, Bruno Mathsson og Arne Jacobsen bidrog til designet af understellet til alle bordene. Bordene fås i mange forskellige former og størrelser. Med meget få undtagelser fås bordene med 3 slags finish: laminat, finer og linoleum. 

Afhængigt af bordets form kan der vælges mellem 3 slags stel: spændben af forkromet eller satinforkromet stål,(design Piet Hein og Bruno Mathson) 4- eller 6-grenet søjlefod af satinpoleret aluminium og en satinforkromet piedestal, eller shaker-understel af satinpoleret aluminium (design Arne Jacobsen).

4 vare(r)

pr. side